Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κοπή Βασιλόπιτας στη ΛΑΦ Λάρισας - 16-01-2011

Αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας, ομολογουμένως ουκ ολίγα κατά την προηγούμενη χρονιά, τα μέλη και οι οικογένειες του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών του Τεχνικού Σώματος Στρατού, συγκεντρώθηκαν στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, όπου:
·         Ο πρόεδρος του συνδέσμου Υπτγος (ΤΧ) ε.α. Ιερεμίας Τσιμπερδώνης και ο πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας Σχης (ΤΧ) ε.α. Απόστολος Παπαπαρίσης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Τυχερή Μονάδα ο 1ος ΛΤΧ και τυχερός της ημέρας ο Ανχης (ΤΧ) ε.α. Δημήτριος Κανιούρας.
·         Βράβευσαν τα παιδιά των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Τεχνικού Σώματος, που αρίστευσαν στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2009-2010.
·         Βράβευσαν την αρχηγό Υπαξιωματικό του Τεχνικού Σώματος Τριανταφύλλου Χριστίνα, που αποφοίτησε από τη ΣΜΥ το 2010 και
·         Ενημερώθηκαν για τη δημιουργία της ομώνυμης πλην όμως πρωτότυπης και ενδιαφέρουσας ιστοσελίδας τους (www.saatx.gr).
Την εκδήλωση, που κύλησε σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα, τίμησαν με την παρουσία τους οι Διοικητές του 303 ΠΕΒ (Λάρισα) Ανχης (ΤΧ) Σπυρίδων Ζώης, του 304 ΠΕΒ (Βελεστίνο) Σχης (ΤΧ) Κων/νος Λεράκης, του 307 ΤΣΥΑΥ (Στεφανοβίκειο) Σχης (ΤΧ) Γεώργιος Τοσιλιάνης, του 1ου ΛΤΧ (Λάρισα) Λγος (ΤΧ) Θωμάς Ραυτόπουλος, εκπρόσωπος από την 1η ΣΤΡΑΤΙΑ Υπλγος (ΤΧ) Νικόλαος Σαμαρνιώτης, ο πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς Λάρισας Υπτγος ε.α. Κων/νος Κούρτης, ο πρόεδρος των συνταξιούχων υπαλλήλων ΥΕΘΑ κ. Αθανάσιος Καραμπούλας και 5μελή αντιπροσωπεία του συνδέσμου από την Αθήνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου