Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Εκδρομή του Συνδέσμου στην Ορεινή Ναυπακτία - 25 & 26-06-2011


             Πραγματοποιήθηκε , με μεγάλη επιτυχία, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου 2011 διήμερη εκδρομή του Συνδέσμου στην Ορεινή Ναυπακτία. Η συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου ήταν ανέλπιστα μεγάλη σε σημείο μάλιστα που υπήρξε ανάγκη να δυσαρεστήσουμε συναδέλφους που επιθυμούσαν τη συμμετοχή τους λόγω του γεγονότος ότι δεν υπήρχαν άλλα διαθέσιμα δωμάτια.
        Κατά την πρώτη μέρα πέρα από το ταξίδι μετάβασης στη Ναύπακτο αφιερώθηκε χρόνος για την περιήγηση στην πανέμορφη Ναύπακτο τόσο στο θαυμάσια συντηρημένο ενετικό  Φρούριο όσο και στο πανέμορφο λιμάνι της. Η μέρα ολοκληρώθηκε με υπέροχο δείπνο στον θαυμάσιο ξενώνα.
        Η δεύτερη μέρα περιελάμβανε επίσκεψη στη ΙΜ Αμπελακιώτισσας από μια πανέμορφη διαδρομή μέσα σε αλπικό τοπίο σ΄ ένα κατάφυτο με έλατα περιβάλλον. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στον τάφο του αείμνηστου Στργου Ιωάννη  Κοζώνη στο χωριό του Τερψιθέα. Στο τρισάγιο που έγινε σε συγκινησιακή φόρτιση παρέστησαν εκτός των μελών του Συνδέσμου η σύζυγος και οι δύο θυγατέρες του Στργου Κοζώνη καθώς και κάτοικοι του χωριού. Η εκδρομή συνεχίσθηκε με γεύμα στην παραλία της Ιτέας και ολοκληρώθηκε με την επιστροφή μας στην Αθήνα.
  Τα σχόλια των μελών ήταν άκρως θετικά γεγονός που υποχρεώνει το ΔΣ να αρχίσει την προετοιμασία της επόμενης εκδρομής που υπολογίζεται να γίνει στη Β. Ελλάδα (Αν. Μακεδονία και Θράκη) στο χρονικό διάστημα από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου και θα είναι 4ημερη διάρκειας.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου