Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Γιορτή του Αγίου Νικολάου στο 303 ΠΕΒ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γιορτάσθηκε  η γιορτή του Αγίου Νικολάου στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του 303 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσεως.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται ο Δκτης του 303 ΠΕΒ Ανχης (ΤΧ) Σπύρος Ζώης, Σχης (ΤΧ) Αντώνιος Βιτετζάκης, Σχης (ΠΒ) Παναγιώτης Μαρδάνης ως εκπρόσωπος της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, ο εκπρόσωπος της ΠΥ Λάρισας και ο Υπτγος ε.α. Βασίλειος Τσιαμούρας παλαιός Δκτης του 303 ΠΕΒ.
Από αριστερά προς τα δεξιά οι Απόστρατοι Αξκοι (ΤΧ) Αχιλλέας Δημητρόπουλος, Απόστολος Παπαπαρίσης (πρόεδρος ΣΑΑΤΧΣ Λάρισας), Θεοδόσιος Καραβίδας (αντιπρόεδρος ΣΑΑΤΧΣ Λάρισας) και Δημήτριος Κοθράς.
 

Αιμμοδοσία από Παραρτήματα Λάρισας Ένωσης Αποστράτων Αξκων Στρατού και Συνδέσμου Αποστράτων Αξκων Τεχνικού Στρατού

     Την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012, τα Παραρτήματα νομού Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξκων Στρατού (ΕΑΑΣ) και του Συνδέσμου Αποστράτων Αξκων Τεχνικού Στρατού (ΣΑΑΤΧΣ),  διοργάνωσαν αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ήταν ικανοποιητική πλην όμως όχι η επιθυμητή, γεγονός που θα απασχολήσει τα 2 τοπικά συμβούλια προκειμένου να αναζητήσουν τους λόγους που δεν κατάφεραν να μεταφέρουν με μεγαλύτερη επιτυχία το μήνυμα στα μέλη τους και στις οικογένειες τους. Τα Τοπικά Συμβούλια ευχαριστούν από καρδιάς τους εθελοντές αιμοδότες (ιδίως τα εν ενεργεία στελέχη από 303 ΠΕΒ, 304 ΠΕΒ και 307 ΤΣΥΑΥ) που προσήλθαν αλλά και το ιατρικό - νοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.