Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Το Παράρτημα Λάρισας του ΣΑΑΤΧΣ στις Εκδηλώσεις Του Βιτσίου.




   Το Παράρτημα Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, βρέθηκε στις εκδηλώσεις του Βιτσίου και απότισε φόρο τιμής στους πεσόντες Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Στρατιώτες στις μάχες του Αυγούστου 1949. Από τους ομιλητές τονίσθηκε ιδιαίτερα ότι πρόκειται για ημέρα μνήμης και όχι μίσους.Το Παρόν και φέτος έδωσε και ο ΣΑΑΤΧΣ(ΠαράρτημαΛάρισας)δια του Προέδρου Ανχη(ΤΧ)ε.α Καραβίδα Θεοδόσιο. Η παρέα των Λαρισαίων διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Καστοριάς και συνδύασε το καθήκον με ένα όμορφο και χαλαρό Σαββατοκύριακο. 




    Οι Λαρισαίοι επισκέφτηκαν επίσης το φράγμα του Πολυφύτου (Νεράιδα Κοζάνης), την Ι.Μ. Παναγίας Μαυριδιώτισσας (Λίμνη Καστοριάς), το Σπήλαιο του Δράκου (Καστοριά) και την Ι.Μ. Σταγιάδος (Καλαμπάκα). 





Οι Ενώσεις Αποστράτων ν. Λάρισας καλούν τα μέλη τους να προσκομίσουν φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο Λάρισας {Παπαναστασίου 117}



Οι Ενώσεις - Σύνδεσμοι Αποστράτων Στρατού, Αεροπορίας, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, νομού Λάρισας, καλούν τα μέλη τους όπως προσκομίσουν στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» του Δήμου Λαρισαίων (Παπαναστασίου 117), φάρμακα, είτε από το προσωπικό τους φαρμακείο, τα οποία βέβαια δεν τα χρειάζονται πια και δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Επειδή το απόγευμα ο χώρος χρησιμοποιείται και ως ιατρείο είναι προτιμότερο όπως αυτό γίνει τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (16/9), της Τρίτης (17/9) και της Τετάρτης (18/9).
--

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΑΞΚΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ




  
 





 Σήμερα θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε ένα γράμμα από απόστρατο συνάδελφο του ΤΧ, μέλος της ΕΑΑΣ Λάρισας με τίτλο "Είμαι με το ένα πόδι στο λάκκο". Το γράμμα ξεκινά ως εξής: "Μη σας φανεί παράξενη η ενέργεια μου να φτάσω σ' αυτό το έσχατο σημείο και απολογούμαι παρακάτω. Γεννήθηκα από φτωχή οικογένεια...". Αν και μας εξουσιοδότησε να δώσουμε στη δημοσιότητα και το ονοματεπώνυμο του δεν το πράττουμε για ευνόητους λόγους. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει τον συνάδελφο ας ζητήσει από την ΕΑΑΣ Λάρισας και τον ΣΑΑΤΧΣ Λάρισας τον αριθμό λογαριασμού, την τράπεζα και το ονοματεπώνυμο του. Παρακαλώ μη δίνετε σημασία στα ορθογραφικά του λάθη.