Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ 28-11-2013


Την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013, το Παράρτημα Συνδέσμου Αποστράτων Αξκών Τεχνικού Σώματος Λάρισας, συνεπικουρούμενο από τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Λάρισας

πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την προγραμματισμένη ετήσια αιμοδοσία στο Γ.Ν.Λάρισας.
Ο Πρόεδρος Του ΣΑΑΤΧΣ Λάρισας Ε.Α Ανχης (ΤΧ) Καραβίδας Θεοδόσιος,ο Αντιπρόεδρος Ε.Α Ανθλγός(ΤΧ)  Βαλάσης Χρήστος, ο Γραμματέας Ε.Α  Τχης  (ΤΧ) Δολμές  Στυλιανός   και ο Ταμίας Ε.Α Ανθλγος (ΤΧ) Λιώνας  Κων/νος, ευχαριστούν    θερμά από βάθους καρδίας,τους Δκτές των Προκεχωρημένων Εργοστασίων Βάσεως 303,304,τον Δκτή του 307 ΤΣΥΑΥ,τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Λάρισας Ε.Α Σχη(ΤΧ) Παπαπαρίση  Απόστολο, καθώς και όλους τους συνάδελφους αιμοδότες,για την αλτρουΐστική  προσφορά τους που σώζει Ζωές συναδέλφων μας, αλλά  και  συνανθρώπων μας.
Η αθρόα προσέλευση, των αιμοδοτών συναδέλφων στο Γ.Ν.Λάρισας,μας δίνει  
δύναμη να συνεχίσουμε την ετήσια αιμοδοσία του Συνδέσμου μας.
Το Προεδρείο επίσης ευχαριστεί το Ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του τμήματος
αιμοδοσίας του Γ.Ν.Λάρισας για την απρόσκοπτη και αγαστή συνεργασία του με τον Σύνδεσμό μας, κατά τις ώρες της αιμοδοσίας.
                                                                            -Ο-                       
                                                                       Πρόεδρος
                                                                  Ε.Α  Άνχης (ΤΧ)
                                                                       Καραβίδας  Θεοδόσιος

 Ακολουθούν μερικές Φωτογραφίες συναδέλφων Ε.Ε και  Ε.Α .:











































































































Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Συμμετοχή του ΣΑΑΤΧΣ(Παράρτημα Λάρισας) στη Συγκέντρωση Τροφίμων - Χρημάτων !!!



     Με σύνθημα «Συμμετέχουμε κι εμείς όλοι μαζί» από το υστέρημα μας, οι Απόστρατοι Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς ν. Λάρισας, στο πνεύμα των Άγιων Ημερών που έρχονται, καλούν μέλη και φίλους να προσέλθουν στη Λέσχη τους, όπου από 2 έως 20 Δεκεμβρίου 2013 θα συγκεντρώνονται (1) τρόφιμα, που δεν απαιτούν ψυγείο (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, μπισκότα, κονσέρβες παντός είδους, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, καφές κλπ) και (2) χρήματα, προκειμένου με αυτά να αγορασθούν την τελευταία ημέρα ευπαθή προϊόντα (κρέας, τυρί κλπ). Στη συνέχεια όλα τα παραπάνω θα γίνουν ομοειδή πακέτα και θα παραδοθούν στις 23 Δεκεμβρίου 2013 σε οικογένειες που έχουν ήδη εντοπισθεί ή θα προταθούν από μέλη, φίλους και την εκκλησία, που αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σίτισης.