Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Το Τεχνικό τίμησε και φέτος τα παιδιά του !!!





Το Τεχνικό τίμησε και  φέτος τα παιδιά του, που αρίστευσαν στις τάξεις του Λυκείου καθώς επίσης και αυτά που εισήχθησαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ και στις Στρατιωτικές Παραγωγικές Σχολές. Την Πίτα έκοψαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υπτγος ε.α Ιερεμίας Τσιμπερδώνης και ο πρόεδρος του παραρτήματος Λάρισας Άνχης ε.α Θεοδόσιος Καραβίδας, ευλόγησε ο Πανουσιολογιότατος Κωνσταντίνος Δεληχρήστος εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λαρίσης κ΄ Τυρνάβου κ.κ Ιγνατίου. Οι Τυχεροί της εκδήλωσης το 304 ΠΕΒ και ο κος Γεροστέργιος ΑντώνιοςΤη Φωτογραφική κάλυψη για ακόμα μια φορά έκανε ο κος Μυγδανάλευρος Κων/νος τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.












Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επχης της 1ης Στρατιάς Υπτγος Αντώνιος Βιτετζάκης,ο οποίος βράβευσε τον Μον. Λοχία (ΤΧ) Μίσχο Σταύρο του 307 ΤΣΥΑΥ, διότι απεφοίτησε 1ος των υπαξιωματικών Τεχνικού από τη ΣΜΥ τάξεως 2013.




          
                                                                                                                                                                                             

                                                                                                       
 
 Βραβεύτηκαν οι παρακάτω ε.ε συνάδελφοι του 307 ΤΣΥΑΥ               
Ο Ανθστης (ΤΧ) Βέης Στυλιανός,ο ΕΜΘ Αλχίας(ΤΧ)Σιδερίδης Κων/νος,οΕΜΘ Λχίας(ΠΒ)Δεληθανάσης Ευθύμιος και ο Επχιας(ΤΧ) Κωστάζος Δημοσθένης   επειδή εργαζόμενοι με μεγάλη προθυμία και ιδιαίτερο ζήλο πέραν του ωραρίου και των τεχνικών καθηκόντων του,στην κατασκευή του εξομειωτή πτήσεως Ε/Π στο  Α/Δ Στεφανοβικειου αποφέροντας μεγάλο οικονομικό ώφελος για την υπηρεσία. Τα βραβεία έδωσαν Ε.Α Μέλη του Συνδέσμου μας . 














  
Βραβευτηκαν επίσης τα τεκνα των    Ε.Ε και Ε.Α συναδέλφων μας  όπως  παρακάτω:Τσιτσιπά Έλλη εισήχθη   στη Νομική Θεσ/νικης,Κυτούδη      Κλεοπάτρα Πανεπιστημιο                Θεσσαλίας,Πανέτας Δημήτριος  στη ΣΜΥ, Βαλάσης  Χρυσοβαλάντης  ΤεχνολόγωνΓεωπόνων(Φλώρινα),    και  Δολμές Γεώργιος  Τεχνολόγων  Περιβάλλοντος(Ζάκυνθος).                                                                                                                                                                     




 

  Επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτεςαπό τον Πανουσιολογιότατο π.Κων/νο Δεληχρήστο και τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Λάρισας σε δυο(2) ανδρόγυνα ,στον Ανχη(ΤΧ) ε.α Τσιτσιπά Κων/νο με την σύζυγο του Σιατραβάνη Σοφία και στον Τχη(ΤΧ)ε.α  Σινάτικα Σωτήριο με τη σύζυγο του Δημητρακοπούλου Χρυσάνθη ,για την συνεχή συμμετοχή τους κατά την αιμοδοσία του Συνδέσμου μας.


















 




























  Η  σεμνή  τελετή  έκλεισε με ευχές και ζωγραφισμένη τη χαρά στα πρόσωπα όλων μας, καταδεικνύοντας ότι  σήμερα έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη την σύσφιξη σχέσεων  μεταξύ  φίλων και παλαιών συναδέλφων μας !!!!


                                                                                                  






































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου