Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ανοικτή Επιστολή προς Ευήκοα Ώτα......






  Αγαπητέ μου Απόστολε, παλαιέ συνεργάτη και φίλε, μην πτοείσαι, το κεφάλι ψηλά και το κορμί σου ευθυτενές όπως πάντα, την Προεδρεία στο Παράρτημα της ΕΑΑΣ Λάρισας την πήρες με την αξία σου.
Ξεχώρισες μέσα από συναδέλφους, αρθρογραφώντας στον τοπικό τύπο. Διακρίναμε την οξύτητα του πνεύματος σου, την ενεργητικότητα σου και την μαχητικότητα που δείχνεις στα δίκαια αιτήματα των Αποστράτων  και εν Ενεργεία συναδέλφων  μας . Αγαπήθηκες από όλους τους Συναδέλφους Πανελλήνια και αυτό φαίνεται από τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που παίρνω ως πρόεδρος του παραρτήματος ΣΑΑΤΧΣ Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Πιστεύω ακράδαντα ότι στο τέλος θα αναιρεθεί η καρατόμηση σου, διότι είναι κατάφορα άδικη και παράλογη. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα ψεγάδι που να έδωσε τροφή στην ΕΑΑΣ Αθηνών ,όσο και αν πιέστηκε, να πάρει τέτοια απόφαση. Ακόμη και τότε που πήραμε την απόφαση για πρώτη φορά στα χρονικά να πραγματοποιήσουμε πρώτοι εμείς στην Λάρισα, εκείνη την ειρηνική πορεία και να αφυπνίσουμε όλους τους συναδέλφους , αποδείξαμε ότι είχες μεγάλο δίκιο και φτάσαμε αργότερα στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των Αθηνών, Θεσ/νίκης, Λάρισας και Κρήτης.
Δεν θέλουμε  πια Κεντρικές Διοικήσεις και δεν νομίζω ότι η σημερινή Διοίκηση είναι όπως εκείνες, που έδωσαν τα εκατομμύρια από το ΜΤΣ και έδιναν συντάξεις σ’αυτούς που σκότωναν Έλληνες Αξκούς-Υπξκούς και Στρτες, όπως εκείνες που πούλησαν την Γενική Τράπεζα και Ακίνητα, ακόμη και παιγνίδια των ενοικιαζομένων ακινήτων του ΜΤΣ μέχρι και σήμερα.
Πιστεύω φίλε μου Απόστολε, ότι έστω και την ύστατη στιγμή, πριν υπογραφεί το πρακτικό, ότι θα αλλάξουν γνώμη για το καλό το δικό τους, θα καταλάβουν ότι θα χάσουν ένα προβεβλημένο Πρόεδρο παραρτήματος ΕΑΑΣ που θα τους υποβοηθήσει τα μέγιστα.
Σε αντίθετη περίπτωση τα μέλη της ΕΑΑΣ Λάρισας δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, η κίνηση θα γίνει είτε το θες, είτε όχι.
Είμαστε μαζί σου και το σύνθημα που θα έχουμε είναι  :<<ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ>>.

  -Ο-
                                                              ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                           Του Παρατήματος ΣΑΑΧΤΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
                                                             Τ.Υ
                                                             Θεοδόσιος Καραβίδας
                                                           Άνχης ε.α

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥ Ν.4093 ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ





Κατόπιν συνεννοήσεως με τον Σχη ε.α κον Απόστολο Παπαπαρίση Πρόεδρο του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Λάρισας ο οποίος και ενημέρωσε τα μέλη της,  αναδημοσιεύουμε   στην ιστοσελίδα μας προς ενημέρωση των μελών  μας, τις Αιτήσεις που πρέπει να υποβάλλουν οι Απόστρατοι   Αξκοί-Υπξκοί  καθώς και οι Εν Ενεργεία για τα αντισυνταγματικά παρακρατηθέντα του Ν.4093.Οι παρακάτω Αιτήσεις που σας κοινοποιούνται,πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι 31 Ιουλίου 2014. Για τυχόν διευκρινήσεις μπορείτε να καλείτε στο  2410289838  από 17:00 έως 23:00 στον Πρόεδρο του Παραρτήματος ΣΑΑΤΧΣ  Περιφέρειας Θεσσαλίας   Άνχη ε.α  κον Θεοδόσιο Καραβίδα
                             Εκ  του   Προεδρείου
     του   Παραρτήματος  ΣΑΑΤΧΣ  Περιφέρειας   Θεσσαλίας
                      Άνχης ε.α Θεοδόσιος Καραβίδας


         ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ 

































 ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν.4093/2012 - ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

































      ΓΙΑ   ΕΝ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ