Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ετήσιο μνημόσυνο 29 Μαρτίου 2015 υπέρ των αποθανόντων συναδέλφων ε.ε και ε.α του Τεχνικού Σώματος από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος.

                     
         









 Μνήμη  και  προσευχή  σ’ αυτούς  που  έφυγαν.




Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 , όπως κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί πλέον , ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος τέλεσε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των αποθανόντων συναδέλφων  Τεχνικού εε και εα.
Το θρησκευτικό μέρος της τελετής έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης χοροστατούντος του εφημέριου του ναού Πατέρα Γαβριήλ .
Την  τελετή τίμησαν με την παρουσία τους  ο Β’ Υπαρχηγός του ΓΕΣ Αντγος κος Οικονόμου Αλέξανδρος ως εκπρόσωπος του ΑΓΕΣ , ο Υπτγος κος Χοσάδας Νείλος Δντης της ΔΤΧ του ΓΕΣ , ο Ταξχος κος Μπαντούνας Χρήστος ως εκπρόσωπος του ΑΓΕΕΘΑ , ο Ταξχος κος Βαζούρας Σπυρίδων  Υδντης της ΔΤΧ του ΓΕΣ , ο Ταξχος κος Λεράκης Κωνσταντίνος Δκτης της ΔΙΣΕ , οι Δκτες των 301 ΕΒ και 306 ΕΒΤ Σχες (ΤΧ) Καλαματιανός Κωνσταντίνος και Παπαδάκης Μισαήλ , ο Υπδντης της ΔΥΠΟΣΤΗ Σχης (ΤΧ) Στελιανός Χαράλαμπος , ο Δντης ΔΤΧ της ΔΥΒ Σχης(ΤΧ) Ευμορφίδης Νικόλαος , ο Υδκτης του 306 ΕΒΤ Ανχης (ΤΧ) Δόσχωρης Φώτιος , ο Δκτης της ΣΤΕΑΤΧ Τχης(ΤΧ) Λογοθέτης Ιωάννης , ο Δκτης του 305 ΣΠ Τχης(ΤΧ) Λαγουμιτζής Νικόλαος και ο Δντης της ΔΤΧ της ΑΣΔΕΝ  Τχης(ΤΧ) Αντωνόπουλος. Παραβρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ του Συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο Υπτγο εα κο Ιερεμία Τσιμπερδώνη και μεγάλος αριθμός μελών και φίλων του Συνδέσμου ενώ πρέπει να επισημανθεί και η παρουσία του Σχη εα κου Παπαπαρίση Απόστολου εκ Λαρίσης προσερχόμενος , που διετέλεσε πρόεδρος του ΤΔΣ του Παραρτήματος Λάρισας του Συνδέσμου καθώς και του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ. Αθρόα ήταν και η συμμετοχή των μελών των οικογενειών των «απόντων» αξιωματικών.
Η όλη τελετή έγινε σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα από τη συγκίνηση για την απουσία τους αλλά και τις αναμνήσεις των κοινών στιγμών μας , με τους απόντες , εντός και εκτός στρατώνων και περιελάμβανε αποχαιρετισμό από τον πρόεδρο του ΔΣ του Συνδέσμου μας καθώς και ονομαστικό «προσκλητήριο» απόντων .
Το θρησκευτικό μέρος  ολοκληρώθηκε με την τέλεση αρτοκλασίας υπέρ υγείας του συνόλου του προσωπικού του Τεχνικού Σώματος και όλων των αποστράτων του καθώς και των οικογενειών τους.
Αμέσως μετά παρατέθηκε καφές και γεύμα στον πολύ ωραίο χώρο της φιλόξενης Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων όπου δόθηκε η ευκαιρία πέραν της τιμής προς τους συναδέλφους να «ανάψουν» συζητήσεις για όσα μας συνδέουν μεταξύ δε αυτών και ο Σύνδεσμός μας.
Φιλοδοξούμε ότι χρόνο με το χρόνο η εκδήλωση θα βελτιώνεται και κυρίως θα αυξάνεται η συμμετοχή μας.
Επί τη ευκαιρία καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενημερώσουν το Σύνδεσμο για τυχόν «αποχωρήσαντες» συναδέλφους εε και εα ώστε να μνημονεύονται και αυτοί στα επόμενα μνημόσυνα.
Ακολουθούν φωτογραφίες:























 
 
 




 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου