Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Αιμοδοσία, εκδρομή και ενημέρωση το ...μενού του ΣΑΑΤΧΣ Θεσσαλίας (φωτογραφίες)

Η Ετήσια Απολογιστική Συνάντηση του ΣΑΑΤΧΣ Θεσσαλίας στη ΛΑΦΛ ξεκίνησε με αναφορά στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν από τους Τούρκους στον Έβρο. Ευχή όλων η γρήγορη επιστροφή τους στην πατρίδα και στις οικογένειες τους. «Η καρδιά μας και το μυαλό μας είναι μαζί τους», τα ακριβή λόγια του προέδρου Σχη ε.α. Απόστολου Παπαπαρίση. Στη συνέχεια καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στα νέα μέλη πλην ΤΧ Σώματος, μία επιτυχημένη πρωτοβουλία του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Μεταξύ άλλων πρότεινε και έγινε αποδεκτό να γίνουν επισκέψεις στο ΚΕΝΟΚ και σε μονάδες ΤΧ της περιοχής.
Απολογισμό ταμείου και προγραμματισμό εξόδων τρέχοντος έτους έκανε ο ταμίας Ανθλγος ε.α. Κωνσταντίνος Λιώνας αναφερόμενος αναλυτικά στα έσοδα και στα έξοδα του προηγούμενου έτους. 
Στην καθιερωμένη ανά εξάμηνο αιμοδοσία, αρχική πρόταση και υλοποίηση από το συνάδελφο Σωτήριο Σινάτικα, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος Ανθλγος ε.α. Χρήστος Βαλάσης ενώ ανέλυσε και τη σκέψη του ΔΣ για πραγματοποίηση μιας ημερήσιας ή 2ήμερης εκδρομής
Μετά από συζήτηση αποφασίσθηκε να γίνουν οι παρακάτω δραστηριότητες:
- Αιμοδοσία την 22α και 23η Μαρτίου 2018 στο ΓΝΛ
- Επίσκεψη στο ΚΕΝΟΚ μετά από το Πάσχα.
- Εξέταση δυνατότητας επίσκεψης στα εργοστάσια ΤΧ 303 ΠΕΒ (Λάρισα), 304 ΠΕΒ (Βελεστίνο) και 307 ΠΕΒ, πρώην 307 ΤΣΥΑΥ (Στεφανοβίκειο).
- 2ήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα την 5η και 6η Μαΐου 2018.
Η συνάντηση περατώθηκε με την ενημέρωση από τον πρόεδρο Απόστολο Παπαπαρίση επί όλων των οικονομικών θεμάτων που βρίσκονται στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα (Αποφάσεις Συμβουλίου της Επικρατείας, Απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου για Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων, Λανθασμένη παρακράτηση υπέρ ΕΟΠΥΥ, Μη αλλαγή ποσοστού ν.4093/2016 λόγω μείωσης της επικουρικής σύνταξης, Επαναϋπολογισμός Σύνταξης).
Κρίνεται ως μία επιτυχημένη συνάντηση αν αναλογισθούμε ότι έγινε για πρώτη φορά και το πιθανότερο είναι να καθιερωθεί σε άλλη ημερομηνία ώστε να μπορούν να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι του ΤΧ και όχι μόνον. 
Ευχαριστούμε την 1η Στρατιά για τη διάθεση της καφετέριας της ΛΑΦΛ, τον Δντη και το προσωπικό αυτής για την άριστη φιλοξενία και τον Δκτη του 303 ΠΕΒ για τη διάθεση του προβολικού.




Ο 90χρονος Αριστείδης Λιάπης, γνωστός για την αγάπη του στο Σύνδεσμο ήρθε από το Βόλο







 

Οι φωτογραφίες από τους συνήθεις ...ύποπτους συναδέλφους Κωνσταντίνο Μυγδανάλευρο και Ευάγγελο Κατσακιώρη, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Ορισμένες διαφάνειες της ενημέρωσης επί οικονομικών θεμάτων
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου